Επιστροφή σε Σχετικά με μας

Ο προπονητής

Ο Σέργιος Τσαγκάρης εξασκεί το επάγγελμα του personal trainer από το 2011. Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με διάφορα είδη αθλημάτων όπως ενόργανη, κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϋ, ποδόσφαιρο, μπάντμιντον, ποδηλασία και τροχοπεδιλισμό.

Στα 18 ξεκίνησε να ασχολείται φανατικά με τις πολεμικές τέχνες και τη ρεαλιστική αυτοάμυνα, κάτι που τον συνόδεψε για πολλά χρόνια και άσκησε καθοριστικό ρόλο στην σωματική διάπλαση και προσωπικότητα του. Εκείνη την περίοδο συνειδητοποίησε ότι η γυμναστική και η προπόνηση δύναμης ήταν κεντρικό κομμάτι της ζωής του, και ξεκίνησε να μελετάει εντατικά βιβλία, έρευνες, άρθρα, αλλά και να εφαρμόζει στην πράξη ό,τι μάθαινε.

Δεν είχε επαφή με τα γυμναστήρια και τα μηχανήματα τους, αλλά γυμναζόταν με ασκήσεις καλλισθενικής γυμναστικής, ελεύθερα βάρη, τρέξιμο στο βουνό και χειμερινή κολύμβηση.

Σύντομα οι φίλοι του, μπερδεμένοι από τον λαβύρινθο αντιφατικών πληροφοριών στο διαδίκτυο, άρχισαν να τον συμβουλεύονται σε θέματα προπονητικής, και τελικά ήταν αυτοί που τον συμβούλεψαν να το σπουδάσει και να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Κι έτσι έγινε.

Μέσα από το WOLFit, θέλει να βοηθήσει όσο περισσότερους μπορεί να καταλάβουν ότι η γυμναστική είναι πρωτίστως υγεία, και ότι με τον σωστό τρόπο η επιτυχία στους στόχους τους είναι πιο εύκολη από ότι νομίζουν.

Ο Σέργιος Τσαγκάρης είναι επίσης κάτοχος των εξής πιστοποιήσεων:

  • Personal Trainer
  • Weight Trainer
  • Group Instructor
  • Fight Bo Instructor
  • BOSU Instructor
  • Swiss Ball Instructor

Καθώς και κάτοχος μαύρης ζώνης στη ρεαλιστική αυτοάμυνα.

Στον ελεύθερο του χρόνο χορεύει αργεντίνικο τάνγκο, παίζει χρωματική φυσαρμόνικα και εξερευνά τα βουνά με τη μοτοσυκλέτα του.